Translate

tirsdag 1. mai 2012

Secure


Source: http://www.merriam-webster.com/dictionary/secure

6 kommentarer:

 1. Nydelig fanget inn dette blikket. Godt jobbet!
  Hilda

  SvarSlett
 2. Flott formidlet! Ei hand å holde i, når natt går mot dag ...

  SvarSlett
 3. Jammen bare må det sies at du er god på portretter Knut, en dras inn i bildene og øynene på de siste bildene dine her og får bare lyst til å vite mer om personene bak på en måte, og da har du jo alt vekket en nyskjerrighet jo :-)

  Heldig du som har noen rundt som ikke protesterer villt når objektivet rettes deres vei, he he

  Her har vært forkjølelse og hoste de lux, tid for denslags i trøndelag, håper du er i styggform og nyter våren på din kant av landet. Nyt nå helga!!

  Anneklem.

  SvarSlett
 4. Enig med Anne,- du er virkelig god på portretter, Knut. Har alltid latt meg fascinere av sorthvitt portrettbildene dine!
  Tusen takk for din hyggelige kommentar for litt siden om kreativitet og sprm om fotoutdannelse....... Det er både et kort svar og et langt,- jeg er superamatør når det gjelder fotografering som fag (hvis man kan uttrykke det slik)Tok vel for det meste feriebilder inntil for et år siden, selv om kameraet i utgangspunktet var tenkt brukt til å knipse ideer til å male bilder. (Er i utgangspunktet grafisk formgiver, så ideene bobler i hodet hele tiden)Et stygt fall for et år siden og en ødelagt fot som i skrivende stund fortsatt ikke er helt bra, gjorde at jeg åpnet en konto på Flikr, og ble med i to tema-grupper,- og har således nærmest blitt tvunget til å se etter løsninger på temaene innenfor de begrensningene jeg har. Skulle virkelig ønsket meg en fotoutdannelse, har lyst å lære alt og helst på kortest mulig tid,- er jo blitt halvgammal:)Synes dette er lidderlig morsomt...
  Det ble visst et langt svar i det korte allikevel, dette:)
  Ha en riktig fin helg, Knut:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for alle kommentarene!

  Ønsker dere også en riktig fin søndag!

  mvh Knut

  SvarSlett