Translate

torsdag 14. mars 2013

Istid


Jeg må medgi at jeg liker sol og varme bedre enn kulde. I dag våknet vi opp til 13 minusgrader! Og noen steder i Nordmarka var det visst ned mot 20 minus. I Lierne kommune i Nord-Trøndelag i går morges ble det målt minus 35,3 grader. 13. mars i fjor ble det målt 16,8 grader på Blindern og vi snakker om pluss grader!

I går kledde jeg meg for dårlig i forhold til været, for i tillegg til noen minusgrader så var det en kald sno fra nord. Bitende kaldt! Og i dag har et snev av forskjølelse blitt resultatet.

Heldigvis er sola her og varmer så pass at gradene stiger. Men værprognosen fremover lover heller ikke særlig endring i værtypen.

Global oppvarming? Nei, vi har heller fått en ny istid!6 kommentarer:

 1. Ja, dessverre for oss her oppe i Nord, kan en global oppvarming føre til at golfstrømmen endrer kurs og gir oss en ny istid. Men dette er nok ikke tilfellet riktig ennå ;) Du får bare holde ut Knut. Synes bildet ditt symboliserer at det er vår i vente. Isen har begynt å sprekke opp og det gir HÅP:

  SvarSlett
 2. Pyha, snak ikke om istid. Billedet er fint med lyset sim brækker isblomsterne. Flot.
  God bedring, håber det kun bliver ved en snert.
  Kh Nola

  SvarSlett
 3. god bedring Knut ! men vintern gi oss mange fine motiver :-)
  hilsen dirk

  SvarSlett
 4. Isen ser ut som den aller aller fineste blondeduken Knut, fasinerende å betrakte :-)

  Å enig med deg, nok vinter og global oppvarming??? ja en kan undres, frykta først juleribba på grillen på altanen, men det tror jeg vi må vente på du. Vært kaldt her hele denne uka også. Ned mot -17 om morgenen, men når sola kommer da blir det så fint atte :-)

  Ønsker deg en fin fin helg nå, og det både meg og uten kamera.

  Trønderklem.

  SvarSlett
 5. Kjempeflott; føler at jeg selv står ved elva, live!

  SvarSlett
 6. Great picture Knut!

  Greetings from the Netherlands,
  DzjieDzjee

  SvarSlett