Translate

torsdag 9. mai 2013

Danske hus


Man skal ikke lenger enn til Danmark for å finne disse gamle og sjarmerende murstenshus malt i vakre sandfarger. Jeg kunne ikke dy meg for å prøve meg på litt HDR-effekt også, men jeg synes kanskje at den ble i sterkeste laget i forhold til det naturlige. Men samtidig så bidrar HDR-effekten til å lage en egen stemning i bildene.Og at dansker er individualister skulle jo huset under være et bevis på. Det var malt i en sterk rosa farge i kombinasjon med sterkt lyseblått. Fikk assosiasjoner til drops og sukkertøy.


6 kommentarer:

 1. HDR giver en herlig dybdevirkning, det kan jeg godt lide, hvis det ikke bliver for meget. Fine billeder og ja,Danmark har nogle herlige gamle huse :-)

  SvarSlett
 2. Elsker disse danske husene. Fantastisk steming og du har fanget dem godt. Jeg må si meg enig i at det ble for mye HDR effekt. Dette er nok en smaksak, og personlig er jeg ikke veldig glad i HDR. (bare en liten touch er nok for meg) Synes ofte himlene blir for kunstige. I dette tilfellet tror jeg nesten bildene hadde blitt mer stemningsfulle uten. Samtidig den som intet våger, heller intet vinner ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er helt enig i at effekten her er for kraftig! Men som du sier, den som intet våger ... ;-)

   Har ikke funnet frem til de riktige innstillingene ennå i HDR-programmet.

   mvh Knut

   Slett
 3. danmark er herlig! de to siste bilder er best synes jeg . det går veldig fort at man blir hekta av hdr Knut :-)
  hilsen dirk

  SvarSlett
 4. Fantastiske Danmark, et land en trivs i!! fantastisk flotte bilder du har tatt derfra også Knut! i de lekreste farger som jeg bare digger!

  SvarSlett