Translate

onsdag 24. juli 2013

Skarve siluetter


Mitt forsøk på å fotografere Storskarv endte med oppskremt fugl og noen dårlige fluktbilder som ble altfor undereksponerte mot den lyse himmelen. OK tenkte jeg. Da får vi lage noen siluettbilder.
Og for de som lurer på hva slags fugl dette er, så får dere kanskje en ide om hvilken praktfull fugl det er på bildet under hvor den sitter på toppen av en stein med Ærfugl-hunner omkring seg.


3 kommentarer:

 1. Jammen det ble jo helt topp redigering, Knut!
  Herlig, grafisk i uttrykket!. Ser nesten ut som sjablontrykk! Og det liker jeg!
  Ps. brukte 70-300mm på cropkameraet,- den var helt spinnvill den fuglen, så de ble langt fra så skarpe nok. Så du det såret i hodet på ungen?
  ;)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg så såret og tenker at disse fuglene har et så høyt aktivitetsnivå at det nok kan gå hardt for seg i flokken. Foreldrene er veldig beskyttende, men det kan være en hard kamp ungene i mellom for å få føde.

  Siden du brukte dette objektivet må du ha vært ganske nære, og da misunner jeg deg enda mere. Jeg har ennå ikke klart å komme nært nok innpå. ;-)

  Bildene dine og ikke minst serien var veldig bra!

  SvarSlett
 3. Digga det første her!!! og redigeringen ble jo helt perfekt! en må noen ganger bare gjøre det beste ut av ting hvis en føler å ikke ha lyktes helt, men det synes jo jeg du gjorde her. Fluktbilder ER vanskelig, jeg vet ;-)

  SvarSlett