Translate

fredag 24. juni 2016

My Black & White day - "Balance"


Så klarte jeg det! Endelig! 

My Black&White day var et personlig prosjekt hvor min ambisjon var å presentere ett sort/hvitt bilde hver helg gjennom et helt år. Dette har jeg nå gjennomført og bildene ligger under egen mappe i hovedmenyen øverst i bloggen.

Prosjektet avsluttes nå. Sort/hvitt bilder blir det nok fortsatt på meg, men jeg føler ikke lenger noe press på at det nødvendigvis må bli ett bilde pr uke. 

Dagens bilde ble laget etter inspirasjon fra et annet jeg så. Steinene er ytterst ustabile, men balanserer ved at de har størst mulig kontaktflate mellom hverandre. Dette er kanskje et tankekors og har kanskje en dobbelt betydning ved at det kanskje også er slik med oss mennesker. Gjennom en god kontakt med hverandre oppnås en bedre balanse.


2 kommentarer:

 1. Gratulerer med godt gjennomført prosjekt! Liker sort/hvitt-bildene dine veldig godt. Når en er inne på balanse, så syns jeg ofte det er bedre balanse i bildet når fargene er tatt bort. Jeg ser at jeg burde bruke mer tid på å finne motiver for sort/hvitt, og ikke lete i arkivet etter bilder som kan konverteres. Godt å ha noen som inspirerer :)

  Irene

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse med gjennomført prosjekt, Knut! Det har vært med glede å følge deg i dine monochrome fredager!
  Bildet er veldig talende og ikke minst symbolsk... kan gjøre seg mange tanker og assosiasjoner med dette. Et godt bilde med fine strukturer i steinene!
  :)

  SvarSlett