Translate

mandag 26. desember 2011

Spor etter nissen?


Ryktene går. Noen mener å ha sett en rødkledd og tykkfallen mann kledd i rødt og med hvitt skjegg spasere langs stranden 1. juledag. Han bar på en slunken sekk og så glad og fornøyd ut.

Sporene på stranden viser med tydelighet at det er en storvoksen person som har vandret der. Skostørrelsen må være minst 45, og siden avtrykkene er såpass dype må personen veie godt over 100 kg.

Lokalt snakker folk seg i mellom om det kan ha vært selveste julenissen, men hvorfor dro han ikke direkte hjem til Nordpolen eller der han kommer fra? Og hvorfor spaserte han på nettopp den stranden? Hvor og hvem kom han fra? Og hvor skulle han hen? Ingen har funnet spor etter hverken slede eller reinsdyr. Lette han etter noen gaver han hadde mistet?

Sporene gikk langs med strandkanten, - ikke til eller fra vannet. Han kan følgelig ikke ha forsvunnet med en ubåt.

Men været var jo vakkert den dagen, og stranden ligger vakkert til. Kanskje han bare måtte hvile seg litt og beundre utsikten?

Noen som vet?

På min side på foto.no har det kommet forslag til at nissen kan ha kommet med en UFO. Var tilbake på stranden i dag for å lete etter spor, men fant bare disse (se bildet under). Kan dette være fra en UFO? Tallerkenformede, geleaktige.

Noen som vet?4 kommentarer:

 1. Hum, det kan tenkes han tok seg en velfortjent juleferie på denne stranden...
  Nydelig bilde med artig fortelling.
  Du får fortsette med dektektiv arbeidet ditt, du finner han nok tenker jeg.
  Ha en trivelig jul videre.

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren Hilda!

  Ja, jeg finner han nok tenker jeg også, - om jeg så må vente helt til 24/12-2012. Han pleier jo å komme på juleaften. Håper tiden går fort.

  mvh Knut

  SvarSlett
 3. Næmmen... svaret er så enkelt så enkelt Knut, på vei til alle dem som har sydenjul joooo :-) rekordmange i år står å lese i avisen, he he

  SvarSlett
 4. Aha Anne! Så det er slik det ligger an!

  SvarSlett