Translate

mandag 3. september 2012

White tulip droddel


Jo

jeg innrømmer gjerne

at

jeg er litt hekta


å ødelegge noen av bildene mine

med enkle PS effekter

-

men jeg liker nå resultatet jeg da

og

dessuten synes jeg

at

det er gøy!


3 kommentarer:

 1. Og visst er det viktig å ha det gøy, Knut. Og når foto blir så alvorlig at vi ikke tørr leke lengre, ja da kan vi jo egentlig bare gi oss. Smaken er nå som baken, og viktig å ikke alltid bekymre seg for hva andre synes dersom man liker det selv.

  SvarSlett
 2. Synes det er viktig at en kan leke seg med bildene.
  Likte bildet ditt godt.
  Hilda

  SvarSlett
 3. Selv om jeg sjelden ender opp med kunstneriske bilder som dette er nesten alt med foto gøy, og som Elin skriver over her, det å ha det kjekt der vel grunnen til at vi gidder å holde på med dette, igjen og igjen. Når man åpner redigeringsprogrammet og flykter inn i en egen liten verden får en en pause fra hverdagen og hvem trenger ikke det innnimellom :-)

  Tenkt mye på det de siste dagene, for var på møte i den lokale fotoklubben sist uke. De `flinkeste` gutta med bilder både fra bjørneskjul i Finnland og bilder av isbjørn fra Svalbard, fint det på en måte, men på en annen side viser det seg å ta hverdagsgleden med foto nesten er helt borte. De finner ingen motiver utenfor egen dørstokk på en måte, og knipser sjelden gjennom uka, det skal på død og liv være så stort! og spesiellt! og klart, da blir det ikke ofte da det som regel koster flesk. Tror jammen jeg vill følt jeg hadde mista stort av fotogleden jeg om det hadde blitt sånn.

  Over til bildet her igjen, de små sorte prikkene gjorde bilde litt, uten hadde det kanskje blitt litt platt, eller hvem vet helt.

  ja ja Knut, og værre kan faktisk en Trønderkjærring bable ivei om hun blir engasjert, he he herved advart!!

  Anneklem.

  SvarSlett